КЗ "Валківський Будинок дитячої та юнацької творчост...

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Квітень » 15 » Зональні змагання дружин юних пожежних
11:04
Зональні змагання дружин юних пожежних

Сьогодні, 12 квітня 2019 року, на базі РНД «Іскра» відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників, в якому взяли участь переможці районних етапів конкурсу із Зачепилівської, Нововодолазької, Наталинської ОТГ, Краснокутського, Красноградського, Валківського, Нововодолазького та Зачепилівського районів. Команду Валківського району представляли учні Сидоренківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Мета даного конкурсу – формування у підростаючого покоління навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Вітала учасників змагань перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Осадча, яка передала вітання від очільника району Віктора Войтенка.

У вітальному слові вона відзначила, що Валківський район вже п’ятий рік поспіль приймає зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників. «Сьогоднішній захід не тільки яскравий та емоційний, але він  ще й надзвичайно потрібний, адже формування навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях  повинні виховуватися ще з дитячого садка», - відзначила Наталія Осадча.

Вона побажала учасникам показати якнайкраще всі свої знання, вміння, навички, таланти, а також побажала всім бути здоровим, розумними, кмітливими і обов’язково щасливими.

Всі діти були добре підготовлені, продемонстрували свої знання з пожежно-рятувальної справи, влучний гумор, найкращі здібності в вокальній і виконавчої майстерності.

Перемогу отримала дружина юних пожежників Нововодолазького району, друге місце посіла команда Нововодолазької ОТГ, третє місце – команда Валківського району. Кожна команда була відзначена грамотами Валківського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області.

Переглядів: 263 | Додав: svetlana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz