КЗ "Валківський Будинок дитячої та юнацької творчост...

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Листопад » 8 » Обласний семінар-практикум для директорів позашкільних навчальних закладів
11:59
Обласний семінар-практикум для директорів позашкільних навчальних закладів
    5 листопада 2013 року на базі Зміївського центру дитячої та юнацької творчості відбувся обласний семінар-практикум для директорів позашкільних навчальних закладів за темою «Формування національної свідомості та патріотизму у дітей засобами позашкільної освіти».
     У роботі семінару-практикуму взяли участь 45 керівників ПНЗ, головний спеціаліст відділу дошкільної, позашкільної та корекційної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації Чепурна О.О., директор КЗ «ОблСЮТур» Редіна В.А.
     Під час семінару директор Зміївського ЦДЮТ Дугіна В.М. у своєму виступі розкрила розвивальний потенціал ПНЗ у формуванні національної свідомості та патріотизму учнівської молоді. Заст.директора з НВР Щелкунова С.В. висвітлила організацію національно-патріотичного виховання в системі єдиного виховного простору. З різноманітними формами діяльності Зміївського ЦДЮТ щодо реалізації завдань громадянського виховання дітей ознайомила культорганізатор Танцур Т.О., а роль музейної педагогіки в навчально-виховному процесі ПНЗ розкрила керівник гуртка «Історики-краєзнавці» Хименко Л.П.
    Під час проведення семінару-практикуму було проаналізовано ефективний досвід роботи педагогічних працівників Зміївського ЦДЮТ щодо формування національної свідомості та патріотизму молодого покоління, обговорено зміст і щляхи громадянського виховання учнів засобами історико-краєзнавчої роботи та здійснено презентацію творчих досягнень педагогічного та учнівського колективів.
     Учасники семінару відвідали музей Бойового Братерства (с.Соколове) та музей Бойової Слави Гвардійців-широнінців (с.Таранівка), де екскурсії по виставочним експозиціям проводили самі учні, вихованці гуртків.
     Учасники семінару також мали змогу побачити майстер-клас військово-патріотичного гуртка ЦДЮТ, який працює на базі Таранівської школи (керівник гуртка Пересічанський О.О.).



Переглядів: 413 | Додав: svetlana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz